Language of document : ECLI:EU:F:2008:102

A KÖZSZOLGÁLATI TÖRVÉNYSZÉK

ELSŐ TANÁCSA ELNÖKÉNEK VÉGZÉSE

2008. szeptember 4.

F‑81/06. sz. ügy

Tineke Duyster

kontra

az Európai Közösségek Bizottsága

„Egyezség útján történő rendezés a Közszolgálati Törvényszék kezdeményezésére – Törlés”

Tárgy: Az EK 236. cikk és az EA 152. cikk alapján benyújtott kereset, amelyben T. Duyster többek között a 2006. május 11‑i azon bizottsági határozat megsemmisítését kéri, amely elutasította a szülői szabadságának engedélyezése keretében állítólag elkövetett szabálytalanságokból eredő károk megtérítése iránti kérelmét elutasító, 2005. november 8‑i bizottsági határozattal szemben benyújtott panaszát.

Határozat: Az első tanács elnöke elrendelte az F‑81/06. sz., Duyster kontra Bizottság ügynek a Közszolgálati Törvényszék nyilvántartásából való törlését. A Bizottság vállalja, hogy 2000 euró átalányösszeget fizet a felperesnek. A Bizottság vállalja, hogy a felperes számára elkészített levélnek a Közszolgálati Törvényszék 2008. június 12‑i levelében szereplő javaslatok alapján módosított változatát aláírja, a felperes személyi aktájához csatolja, és azt a felperessel közli. A Bizottság viseli a saját költségeit, és 1000 euró erejéig a felperesnél felmerült költségeket.

Összefoglaló

Tisztviselők – Kereset – A Közszolgálati Törvényszék előtti jogvita egyezség útján történő rendezése – A nyilvántartásból való törlés

(A Közszolgálati Törvényszék eljárási szabályzata, 69. és 74. cikk)