Language of document : ECLI:EU:F:2009:56

A KÖZSZOLGÁLATI TÖRVÉNYSZÉK HARMADIK TANÁCSA ELNÖKÉNEK VÉGZÉSE

2009. június 4.

F‑78/08. sz. ügy

Carlo Locchi

kontra

az Európai Közösségek Bizottsága

„Egyezség útján történő rendezés a Közszolgálati Törvényszék kezdeményezésére – Törlés”

Tárgy: Az EK 236. cikk és az EA 152. cikk alapján benyújtott kereset, amelyben C. Locchi lényegében a Bizottság 2008. február 5‑i, őt a 2007. évi igazolási eljárásra előzetesen kiválasztott tisztviselők listájára fel nem vevő határozatának megsemmisítését, és ebből következően, ugyancsak a 2007. évi igazolási eljárás tekintetében, az előválogatás során a legjobb minősítést kapott pályázók listájának, valamint a képzési programban való részvételre engedélyt kapott pályázók listájának megsemmisítését, továbbá a Bizottság 2007. november 20‑i, a tisztviselők személyzeti szabályzata 45a. cikkének általános végrehajtási rendelkezéseire vonatkozó határozatának megsemmisítését kéri.

Határozat: Az első tanács elnöke elrendeli az F‑78/08. sz., Locchi kontra Bizottság ügynek a Közszolgálati Törvényszék nyilvántartásából való törlését. A Bizottság köteles megfizetni a felperesnek 4000 euró átalányösszeget, a felperes ezért cserébe lemond minden követeléséről, ideértve a költségekre vonatkozókat is.

Összefoglaló

Tisztviselők – Kereset – A Közszolgálati Törvényszék előtti jogvita egyezség útján történő rendezése – A nyilvántartásból való törlés

(A Közszolgálati Törvényszék eljárási szabályzata, 69. és 74. cikk)