Sisäänkäynti

 
Luxembourg
Luxembourg

Kirchberg
Kirchberg

corner 

 


Unionin tuomioistuin 

Rue du Fort Niedergrünewald
L-2925 Luxembourg
  

brique
  

Unionin yleinen tuomioistuin

Rue du Fort Niedergrünewald
L-2925 Luxembourg
  

Miten perille?

Euroopan unionin tuomioistuimen oikeuspalatsi sijaitsee Kirchbergin kaupunginosassa Luxemburgin keskustan itäpuolella. Vierailijaryhmiä pyydetään käyttämään rue Charles Léon Hammes -kadulla sijaitsevaa sisäänkäyntiä. Rue du Fort Niedergrünewald -kadulla sijaitseva sisäänkäynti on tarkoitettu muiden toimielinten henkilöstölle sekä asianosaisille ja heidän edustajilleen. 

 

Julkiset liikennevälineet:

tram plan kirchbergEuroopan unionin tuomioistuimeen pääsee useilla julkisilla liikennevälineillä.

Lisätietoja

 

    

Junalla:

Junalla pääsee Luxemburgin päärautatieasemalle.
Tietoa aikatauluista löytyy Luxemburgin rautatieyhtiön CFL:n sivuilta.

  

Auto:

GPS-koordinaatit: sisäänkäynti rue du Fort Niedergrünewald   : N 49.621036, E 6.143116 
  sisäänkäynti rue Charles Léon Hammes  : N 49.622263, E 6.143009

Jos saavut Ranskan ja Belgian suunnasta E25-tietä (Luxemburgin kaupungin eteläinen kehätie) pitkin: käänny E44-tielle Trierin viittoja seuraten

Jos saavut Saksan suunnasta E44-tietä pitkin:

Käänny Plateau de Kirchberg -liittymästä (valkoinen opaste, liittymä nro 8) ja jatka suuntaan Quartier européen nord (pohjoinen Eurooppa-kortteli). Käänny avenue John F. Kennedyltä Coque-urheilukeskuksen jälkeen oikealle rue Erasme -kadulle, jolla sijaitsee yleinen pysäköintialue. Toinen vaihtoehto on jatkaa avenue John F. Kennedyä pitkin Philharmonie-konserttitalolle ja käyttää sen pysäköintitiloja. Sisään ajetaan heti Euroopan parlamentin tornitalojen jälkeen lentokentän suunnasta tultaessa.

Jos saavut Kirchbergiin kaupungin keskustan suunnasta, ylitä punapilarinen pont Grande Duchesse Charlotte -silta ja seuraa sen jälkeen karttaan merkittyjen yleisten pysäköintitilojen opasteita.    

Ks. kartta.

    

 

Enregistrer