CURIA
rss
căutare avansată
Calendar judiciar - Ajutor

În calendarul judiciar sunt înscrise ședințele care vor avea loc la Curtea de Justiție și la Tribunal în săptămâna în curs și în următoarele patru săptămâni.

Cum se utilizează calendarul?

Există mai multe modalități de acces pentru a afla care sunt ședințele planificate la cele două instanțe:

  • pentru ședințele dintr-o anumită zi, selecționați data respectivă (a),
  • pentru ședințele dintr-o anumită săptămână, selecționați numărul săptămânii respective, care figurează în partea stângă a calendarului (b),
  • pentru o anumită ședință, selecționați cuvântul „Calendar" pentru a deschide formularul „Căutarea unei ședințe", prin intermediul căruia veți putea efectua o căutare (c),
  • pentru toate ședințele din săptămâna în curs și din următoarele patru săptămâni, selecționați butonul „Căutare" din cuprinsul formularului „Căutarea unei ședințe", fără a înscrie niciun criteriu de căutare (d).

În lista cu ședințe obținută astfel, un link situat la nivelul numărului cauzei permite accesul la diferitele documente privind cauza respectivă disponibile în baza de date referitoare la jurisprudență.

Link‑ul „Informații privind vacanțele judiciare" din formularul „Căutarea unei ședințe" trimite la o listă ce cuprinde perioadele în care nu au loc ședințe.

Calendar judiciar

.