Политика за използване на Туитър

Потребителските профили в Туитър @EUCourtPress и @CourUEPresse се поддържат от отдел „Преса и информация“ на Съда на Европейския съюз.

Седмично се разпространяват средно между един и три туита за съдебните актове и за някои събития в институцията (тържествени заседания, протоколни посещения, нови услуги за гражданите и пр.).

Изпращането на преки съобщения, или туитове, не се смята за официално искане за информация. Ако искате да се свържете официално със Съда, моля посетете страницата ни за контакти.

Профилите, които следваме

Отдел „Преса и информация“ невинаги следва профилите на своите последователи. Ако се установи, че някои профили се използват злонамерено или че чрез тях се разпространяват нежелани съобщения (спам), те повече няма да бъдат следвани. Фактът, че чрез профилите си отдел „Преса и информация“ следва някои профили в Туитър, не означава, че Съдът на Европейския съюз одобрява или подкрепя тези профили.

Активност

Отдел „Преса и информация“ актуализира и следи дейността на профилите си в Туитър от понеделник до петък в работно време.

Съдът не носи отговорност за евентуална неактивност на услугата Туитър.