Politica de utilizare a Twitter

Conturile Twitter @EUCourtPress și @CourUEPresse sunt gestionate de Unitatea presă și informare a Curții de Justiție a Uniunii Europene.

În medie se vor difuza săptămânal între unu și trei tweeturi cu privire la decizii, precum și la anumite evenimente instituționale (ședințe solemne, vizite protocolare, evoluția serviciilor oferite justițiabililor …).

Trimiterea de mesaje directe sau de tweeturi nu va fi considerată ca fiind o cerere de informații oficiale. În cazul în care trebuie să contactați oficial Curtea de Justiție intrați pe pagina de contact.

Conturile pe care le urmărim

Unitatea presă și informare nu urmărește sistematic conturile follower-ilor săi. Nu vor mai fi urmărite conturi vădit malițioase sau care trimit spam. Faptul că un cont este urmărit de unul dintre conturile Unității presă și informare nu poate fi asimilat cu o aprobare sau cu o susținere a sa de către Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Disponibilitate

Unitatea presă și informare actualizează și supraveghează activitatea conturilor Twitter în timpul programului de lucru, de luni până vineri.

Curtea de Justiție nu este responsabilă pentru eventuala indisponibilitate a serviciului Twitter.