Language of document : ECLI:EU:F:2012:62

AZ EURÓPAI UNIÓ KÖZSZOLGÁLATI TÖRVÉNYSZÉKE ELNÖKÉNEK VÉGZÉSE

(első tanács)

2012. május 15.

F‑27/08. RENV. sz. ügy

Manuel Simões Dos Santos

kontra

Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (védjegyek és formatervezési minták) (OHIM)

„Egyezség útján történő rendezés – Az eljárási szabályzat 69. cikkének 1. §‑a – A felek között a Közszolgálati Törvényszék kezdeményezésére létrejött egyezség – Törlés”

Tárgy: Az EK 236. cikk és az EAK 152. cikk alapján benyújtott kereset, amelyben M. Simões Dos Santos egyrészt azt kéri, hogy a Közszolgálati Törvényszék semmisítse meg többek között a Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (védjegyek és formatervezési minták) (OHIM) elnöke által 2007. június 6‑án hozott, a felperesnek a 2003. évre vonatkozó előléptetési eljárásban előmeneteli pontok adásáról szóló, PERS‑01‑07. sz. határozatát, valamint a kinevezésre jogosult hatóság 2007. június 15‑i levelét, másrészt kötelezze az OHIM‑ot, hogy fizessen kártérítést a felperes részére. A keresetet az F‑27/08. szám alatt vették nyilvántartásba.

Határozat: A Közszolgálati Törvényszék elnöke az M. Simões Dos Santos és a Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (védjegyek és formatervezési minták) (OHIM) között létrejött egyezség alapján elrendeli az F‑27/08. RENV. sz. ügynek a Közszolgálati Törvényszék nyilvántartásából való törlését. A felperes és az OHIM a közöttük létrejött egyezség szerint viselik a költségeket.

Összefoglaló

Tisztviselők – Kereset – A Közszolgálati Törvényszék előtti jogvita egyezség útján történő rendezése – A nyilvántartásból való törlés

(A Közszolgálati Törvényszék eljárási szabályzata, 69. cikk)