Language of document :

Sklep Sodišča za uslužbence (tretji senat) dne 4. maja 2016 – Bouvret/Komisija

(Zadeva F-42/12)1

(Javni uslužbenci – Uradniki – Pokojnine – Člen 11(2) Priloge VIII h Kadrovskim predpisom – Pokojninske pravice, pridobljene pred zaposlitvijo v Uniji, na podlagi nacionalnega pokojninskega sistema – Prenos v pokojninski sistem Unije – Predlog za priznanje pokojninske dobe, ki ga zadevna oseba sprejme in ki temelji na novih splošnih določbah za izvajanje – Ugovor nedopustnosti – Pojem akta, ki poseg v položaj – Člen 83 Poslovnika)

Jezik postopka: francoščina

Stranki

Tožeča stranka: Florence Bouvret (Bruselj, Belgija) (zastopniki: sprva D. de Abreu Caldas, A. Coolen, J.-N. Louis, E. Marchal in S. Orlandi, odvetniki, nato D. de Abreu Caldas, J.-N. Louis in S. Orlandi, odvetniki, in nazadnje, J.-N. Louis, odvetnik)

Tožena stranka: Evropska Komisija (zastopniki: sprva D. Martin in J. Baquero Cruz, agenta, nato J. Currall in G. Gattinara, agenta, nato G. Gattinara, agent, in nazadnje, G. Gattinara in F. Simonetti, agenta)

Predmet

Predlog za razglasitev ničnosti predloga za prenos pokojninskih pravic, pridobljenih pred zaposlitvijo na Komisiji, na podlagi izračuna, s katerim se upoštevajo nove splošne določbe za izvajanje, ki so začele veljati po vložitvi predloga tožeče stranke za prenos.

Izrek

1.    Tožba se zavrže kot nedopustna.

2.    Florence Bouvret nosi svoje stroške in naloži se ji plačilo stroškov Evropske komisije.

____________

1     UL C 184, 23.6.2012, str. 25.