Language of document : ECLI:EU:F:2007:94

A KÖZSZOLGÁLATI TÖRVÉNYSZÉK

ELSŐ TANÁCSA ELNÖKÉNEK VÉGZÉSE

2007. május 25.

F‑92/06. sz. ügy

Magdalena Antas

kontra

az Európai Unió Tanácsa

„Nem hivatalos találkozón született egyezség útján történő rendezés – Törlés”

Tárgy:         Az EK 236. cikk és az EA 152. cikk alapján benyújtott kereset, amelyben M. Antas a következőket kéri: a kártérítés iránti kérelmét elutasító 2005. szeptember 9‑i tanácsi határozat megsemmisítése, a Tanács arra kötelezése, hogy térítse meg az őt a belga társadalombiztosítási rendszerben való biztosítottá válásának késedelme és az intézmény más mulasztásai miatt ért kárt, valamint a felek felszólítása arra, hogy rövid időn belül jussanak megállapodásra a fizetendő kártérítés összegéről.

Határozat:         Az F‑92/06. sz., Antas kontra Tanács ügyet törölni kell a Közszolgálati Törvényszék nyilvántartásából. A Közszolgálati Törvényszék első tanácsának elnöke a felek által megkötött egyezségnek megfelelően határoz a költségekről.

Összefoglaló

Tisztviselők – Kereset – A Közszolgálati Törvényszék előtti jogvita egyezség útján történő rendezése – A nyilvántartásból való törlés

(Az Elsőfokú Bíróság eljárási szabályzata, 87. cikk, 5. §, második bekezdés, és 98. cikk, első bekezdés; 2004/752 tanácsi határozat, 3. cikk, (4) bekezdés)