Language of document :

A Közszolgálati Törvényszék harmadik tanácsa elnökének 2016. június 15-i végzése – Wille és Skovsboell kontra Bizottság

(F-75/12. sz. ügy)1

(Közszolgálat – Tisztviselők – Nyugdíjak – Nemzeti nyugdíjjogosultságok átvitele – A nyugdíjra jogosító szolgálati idő jóváírására vonatkozó javaslat – Sérelmet nem okozó aktus – A kereset elfogadhatatlansága – Az ügy érdemét nem érintő határozathozatal iránti kérelem – Az eljárási szabályzat 83. cikke)

Az eljárás nyelve: francia

Felek

Felperesek: Daniel Wille (Mouscron, Belgum) és Bo Skovsboell (Brüsszel, Belgium) (képviselők: kezdetben D. de Abreu Caldas, A. Coolen, J.-N. Louis, É. Marchal és S. Orlandi ügyvédek, később D. de Abreu Caldas, J.-N. Louis és S. Orlandi ügyvédek, majd J.-N. Louis és S. Orlandi ügyvédek, végül J.-N. Louis ügyvéd)

Alperes: Európai Bizottság (képviselők: kezdetben J. Baquero Cruz és D. Martin meghatalmazottak, később J. Currall és G. Gattinara meghatalmazottak, majd G. Gattinara meghatalmazott, végül G. Gattinara és F. Simonetti meghatalmazottak)

Az ügy tárgya

A Bizottság szolgálatába lépés előtt megszerzett nyugdíjjogosultságok jóváírásának kiszámítására vonatkozó határozat és a felperesek által benyújtott panaszt elutasító határozat megsemmisítése.

A végzés rendelkező része

A Közszolgálati Törvényszék a keresetet elutasítja.

Daniel Wille és Bo Skovsboell maguk viselik saját költségeiket és kötelesek viselni az Európai Bizottságnál felmerült költségeket.

____________

1 HL C 287., 2012.9.22., 41. o.