Language of document :

Ordonanța Tribunalului Funcției Publice (Camera a treia) din 15 iunie 2016 –Wille și Skovsboell/Comisia

(Cauza F-75/12)1

(Funcție publică – Funcționari – Pensii – Transferul drepturilor de pensie naționale – Propuneri de spor de ani de plată a contribuțiilor la sistemul de pensii– Act care nu lezează – Inadmisibilitatea acțiunii – Cerere de pronunțare fără angajarea dezbaterii pe fond – Articolul 83 din Regulamentul de procedură)

Limba de procedură: franceza

Părțile

Reclamanți: Daniel Wille (Mouscron, Belgia) și Bo Skovsboell (Bruxelles, Belgia) (reprezentanți: inițial D. de Abreu Caldas, A. Coolen, J.-N. Louis, É. Marchal și S. Orlandi, avocați, ulterior D. de Abreu Caldas, J.-N. Louis și S. Orlandi, avocați, apoi J.-N. Louis și S. Orlandi, avocați, și în final J.-N. Louis, avocat)

Pârâtă: Comisia Europeană (reprezentanți: inițial J. Baquero Cruz și D. Martin, agenți, ulterior J. Currall și G. Gattinara, agenți, apoi G. Gattinara, agent, și în final G. Gattinara și F. Simonetti, agenți)

Obiectul

Cererea de anulare a deciziei privind calcularea sporului de ani de plată a contribuțiilor la sistemul de pensii dobândiți înainte de angajarea în muncă în cadrul Comisiei și respingerea reclamațiilor depuse de reclamanți

Dispozitivul

Respinge acțiunea.

Domnii Daniel Wille și Bo Skovsboell suportă propriile cheltuieli de judecată și sunt obligați la suportarea cheltuielilor de judecată efectuate de Comisia Europeană.

____________

1 JO C 287, 22.9.2012, p. 41.