Language of document :

Sklep Sodišča za uslužbence (tretji senat) z dne 15. junija 2016 – Stepien in Animali/Komisija

(Zadeva F-61/12)1

(Javni uslužbenci – Uradniki – Pokojnine – Prenos nacionalnih pokojninskih pravicPredlog priznane pokojninske dobe – Akt, ki ne posega v položaj – Nedopustnost tožbe – Predlog za odločitev brez odločanja o zadevi po vsebini – Člen 83 Poslovnika)

Jezik postopka: francoščina

Stranke

Tožeči stranki: Beata Stepien (Bruselj, Belgija) in Mario Animali (Bruselj, Belgija) (zastopniki: najprej D. de Abreu Caldas, A. Coolen, J.-N. Louis, É. Marchal in S. Orlandi, odvetniki, nato D. de Abreu Caldas, J.-N. Louis in S. Orlandi, odvetniki, nato J.-N. Louis in S. Orlandi, odvetnika, in nazadnje J.-N. Louis, odvetnik)

Tožena stranka: Evropska komisija (zastopniki: najprej J. Baquero Cruz in D. Martin, agenta, nato J. Currall in G. Gattinara, agenta, nato G. Gattinara, agent, in nazadnje G. Gattinara in F. Simonetti, agenta)

Predmet

Predlog za razglasitev ničnosti predlogov za prenos pokojninskih pravic, pridobljenih pred zaposlitvijo na Komisiji, na podlagi izračuna, s katerim se upoštevajo nove splošne določbe za izvajanje, ki so začele veljati po vložitvi predlogov tožečih strank za prenos

Izrek

Tožba se zavrne.

Beata Stepien in Mario Animali nosita svoje stroške in naloži se jima plačilo stroškov Evropske komisije.

____________

1 UL C 227, 28.7.2012, str. 38.