Language of document :

A Közszolgálati Törvényszék (első tanács) 2016. augusztus 2-i végzése - Cocchi és Falcione kontra Bizottság

(F-134/11. sz. ügy)1

(Közszolgálat - Segítségnyújtási kötelezettség – A személyzeti szabályzat 24. cikke – A segítségnyújtás iránti kérelem elutasítása – Nyugdíjak – A személyzeti szabályzat VIII. melléklete 11. cikkének (2) bekezdése - Nyugdíjjogosultság átvitele iránti kérelem – A nyugdíjjogosultság átviteléről az eljárás során való lemondás - A segítségnyújtás iránti kérelem okafogyottsága)

Az eljárás nyelve: francia

Felek

Felperes: Giorgio Cocchi (Wezembeek-Oppen, Belgium) és Nicola Falcione (Brüsszel, Belgium) (képviselő kezdetben : S. Orlandi, J.-N. Louis és D. de Abreu Caldas ügyvédek, később: S. Orlandi)

Alperes: Az Európai Bizottság (képviselők kezdetben: D. Martin és J. Baquero Cruz, meghatalmazottak, később: J. Currall és G. Gattinara, meghatalmazottak, majd G. Gattinara, meghatalmazott, és végül G. Gattinara és F. Simonetti, meghatalmazottak)

Az ügy tárgya

A felperesek segítségnyújtás iránti kérelmét a személyzeti szabályzat 24. cikke alapján elutasító határozat megsemmisítése, a felperesek által elfogadott átviteli javaslat visszavonása után, és a nyugdíjjogosultságuk átvitelének gyakorlására rendelkezésre álló ésszerű határidő elteltét követően.

A végzés rendelkező része

Az F-134/11. sz., Cocchi és Falcione kontra Bizottság ügyben nem szükséges határozni.

Giorgio Cocchi, Nicola Falcione és az Európai Bizottság maguk viselik saját költségeiket.

____________

1 HL C 65., 2012.3.3., 23. o.