Language of document : ECLI:EU:F:2010:40

A KÖZSZOLGÁLATI TÖRVÉNYSZÉK MÁSODIK TANÁCSA ELNÖKÉNEK VÉGZÉSE

2010. május 5.

F‑94/09. sz. ügy

Vladimir Nikolchov

kontra

Európai Bizottság

„Egyezség útján történő rendezés a Közszolgálati Törvényszék kezdeményezésére – Törlés”

Tárgy: Az EK 236. cikk és az EA 152. cikk alapján benyújtott kereset, amelyben V. Nikolchov – 2008. október 1‑je és 2009. január 15. között a Bizottság szerződéses alkalmazottja, majd 2009. január 16. óta ugyanezen intézmény tisztviselője – lényegében azt kéri, hogy a Közszolgálati Törvényszék semmisítse meg a 2009. július 29‑i azon bizottsági határozatot, amely elutasította a személyzeti szabályzat VII. mellékletének 10. cikke (2) bekezdése szerinti napidíjnak a felperes második szolgálatba lépésekor való fizetését.

Határozat: A Közszolgálati Törvényszék második tanácsának elnöke elrendeli az F‑94/09. sz., Nikolchov kontra Bizottság ügynek a Közszolgálati Törvényszék nyilvántartásából való törlését. A Közszolgálati Törvényszék megállapítja, hogy a felperes eláll a keresetétől, beleértve a költségekre vonatkozó kérelmeket. A Bizottság 2500 euró átalányösszeget fizet a felperesnek ez utóbbi költségeinek részbeni viselése címén. A felperes maga viseli a fennmaradó költségeit. A Bizottság maga viseli saját költségeit.

Összefoglaló

Tisztviselők – Kereset – A Közszolgálati Törvényszék előtti jogvita egyezség útján történő rendezése – A nyilvántartásból való törlés

(A Közszolgálati Törvényszék eljárási szabályzata, 69. és 74. cikk)