Language of document :

Hotărârea Tribunalului Funcției Publice (Camera a treia) din 14 mai 2014 – Delcroix/SEAE

(Cauza F-11/13)1

(Funcţie publică – Funcţionar – SEAE – Şef de delegaţie într-o ţară terţă – Transfer la sediul SEAE – Încetarea anticipată a funcţiei de şef de delegaţie)

Limba de procedură: franceza

Părțile

Reclamantă: Nicola Delcroix (Bruxelles, Belgia) (reprezentanți: inițial D. Abreu Caldas, A. Coolen, É. Marchal și S. Orlandi, avocați, ulterior D. Abreu Caldas, J.-N. Louis și S. Orlandi, avocați)

Pârât: Serviciul European de Acțiune Externă (reprezentanți: inițial R. Metsola și S. Marquardt, agenți, ulterior S. Marquardt, agent)

Obiectul

Cerere de anulare a deciziei de transfer al reclamantului pe un post la sediul SEAE şi de a pune capăt repartizării sale la delegaţia UE în DjiboutiDispozitivulAnulează decizia, notificată prin scrisoarea din 8 martie 2012, de transfer al domnului Delcroix la sediul Serviciului European de Acțiune Externă, punând astfel capăt anticipat repartizării sale ca şef de delegaţie a Uniunii Europene în Republica Djibouti.Serviciul European de Acțiune Externă suportă propriile cheltuieli de judecată şi cheltuielile de judecată efectuate de domnul Delcroix.