CURIA
rss
căutare avansată
Raport anual

Raportul anual al Curții de Justiție a Uniunii Europene este compus din două părți, intitulate Activitate judiciară și Raport de gestiune. Curtea de Justiție a Uniunii Europene publică de asemenea Panorama anului, care constituie o sinteză a Raportului anual.

 

Panorama anului

RA-panorama2016

Panorama anului prezintă o imagine sintetică a activității Curții de Justiție a Uniunii Europene sub aspectele judiciar, instituțional și administrativ. Aceasta cuprinde hotărârile cele mai importante, explicând conținutul lor pentru cetățenii europeni, și oferă, cu ajutorul imaginilor, al informațiilor grafice și al statisticilor, un rezumat al evenimentelor care au marcat anul.

pdf icon Panorama anului

 

 

 

Activitate judiciară

RA-jud2016

Această parte a raportului oferă o imagine detaliată a activității judiciare a Curții de Justiție, a Tribunalului și a Tribunalului Funcției Publice, propunând o analiză a jurisprudenței, însoțită de linkuri spre textele integrale, și prezentând statisticile judiciare ale anului.

pdf icon Activitate judiciară   pdf icon Ediții anterioare

 

 

 

Raport de gestiune (Raport anual de activități ale ordonatorului delegat)

RA GEST

În fiecare an, ordonatorul delegat al instituției raportează autorităților bugetare ale Uniunii, în conformitate cu normele financiare aplicabile, modul de gestionare a creditelor și a cheltuielilor instituției sub forma unui raport anual de activități. Acest raport, denumit Raport de gestiune, prezintă în special rezultatele obținute de instituție datorită resurselor care i au fost alocate și funcționarea sistemelor de control intern.

pdf icon Version française   pdf icon English version

 

 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

.