CURIA
rss
tarkennettu haku
Vuosikertomus

Euroopan unionin tuomioistuimen vuosikertomus koostuu kahdesta osasta: Tuomioistuimen toiminta ja Selvitys talousarvio- ja varainhallinnosta. Samassa yhteydessä julkaistaan myös Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen, joka sisältää vuosikertomuksen tiivistelmän.

 

Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen

RA-panorama2016

Lyhyessä katsauksessa menneeseen vuoteen esitetään tiivistelmä Euroopan unionin tuomioistuimen lainkäyttötoiminnasta sekä institutionaalisesta ja hallinnollisesta toiminnasta. Katsauksessa esitetään vuoden tärkeimmät tuomiot ja niiden merkitys eurooppalaisille ja selitetään kuvien, kaavioiden ja tilastotietojen avulla vuoden merkittävimpiä tapahtumia.

pdf icon Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen

 

 

Tuomioistuimen toiminta

RA-jud2016

Vuosikertomuksen tässä osassa on yksityiskohtainen katsaus unionin tuomioistuimen, unionin yleisen tuomioistuimen ja virkamiestuomioistuimen lainkäyttötoimintaan. Se sisältää selvityksen oikeuskäytännöstä ja linkkejä ratkaisujen koko sisältöön. Tässä osassa on myös vuoden oikeudenkäyntitilastot

pdf icon Tuomioistuimen toiminta     pdf icon Aikaisemmat vuosikertomukset

 

 

 

Selvitys talousarvio- ja varainhallinnosta (Valtuutetun tulojen ja menojen hyväksyjän vuotuinen toimintakertomus)

RA GEST

 

Unionin yleiseen talousarvioon sovellettavien varainhoitosääntöjen mukaisesti valtuutettu tulojen ja menojen hyväksyjä laatii tehtäviensä suorittamisesta vuotuisen toimintakertomuksen, joka sisältää tiedot taloudesta ja hallinnoinnista. Tätä kertomusta kutsutaan Selvitykseksi talousarvio- ja varainhallinnosta, ja siinä esitetään muun muassa tulokset, joita toimielimelle myönnetyillä varoilla on saavutettu, ja sisäisen tarkastuksen toiminta.

pdf icon Version française   pdf icon English version

 

 

 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

.